Expedition to My World - Teens B1+/B2 (15-17 ani)

Expedition to My World - Teens B1+/B2 (15-17 ani)

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie : Centru Educational / Online

Expedition to my World - Seniors B1+/ B2 (15-17 ani)

 

Programul educațional Expedition to my World vizează dezvoltarea unor competențe indispensabile în viață, de care avem nevoie indiferent de drumul pe care ne alegem să pornim. Cunoașterea limbii engleze, precum și însușirea unor  noțiuni de utilizare a calculatorului, deschid canale de comunicare către lume și ne permit să utilizăm cunoașterea în folosul fiecăruia și în același timp al tuturor. Atelierele de dezvoltare personală îi ajută pe adolescenți să-și descopere și să-și cunoască propria lume interioară, să capete încredere în ei și să se avânte cu curaj și curiozitate în viață.

 

Este conceput pentru adolescenți cu vârste între 15 și 17/18 ani care deja au o baza solidă a limbii engleze. Programul cuprinde Cursuri de Limba EnglezăAteliere de Dezvoltare Personală și Cursuri de utilizare a Calculatorului. Se desfășoară pe parcursul a 3 module, cu durata de două săptămâni fiecare, ce pot fi parcurse separat.

 

Cursul de limba engleză le propune teme de cultură generală din domeniile științei, geografiei și istoriei pe care le abordează prin intermediul legendelor și miturilor ce le vor stimula imaginația și curiozitatea, antrenându-i în lecturi și mini-documentare video, în activități interactive ce contribuie la dezvoltarea abilităților de a citi, asculta și vorbi într-o limbă străină și ajută la consolidarea unor structuri gramaticale și la îmbogățirea vocabularului.

Materialele folosite sunt interactive, folosesc tehnologie modernă, cărțile tipărite fiind însoțite de o versiune online ce poate fi descărcată pe telefon, laptop sau tabletă.

 

Modul 1

The 7 Wonders of the Ancient World

https://www.uniscn.ro/upload/7 wonders of the ancient.jpg

Modul 2

The 7 Preserved Wonders of the World

Modul 3

7 Engineering Wonders of the Modern World

 

 

Atelierul de dezvoltare personală invită adolescenții într-o expediție în lumea lor interioară, în căutarea propriei identități, a sensului vieții, a propriului viitor. Descoperim care ne sunt nevoile și aspirațiile, credințele și valorile, descoperim legăturile inter-personale în cadrul grupului de prieteni și familie și rolul lor în viața noastră.

Modul 1: Identitate în formare

Modul 2: Apartenența la grup

Modul 3: Emoții și gânduri de viitor

 

Cursul de utilizare a calculatorului îi va ajuta pe copii să folosească tehnica de calcul în mod util în procesul de învățare sau în activitățile lor extra-școlare.

Copiii actuali, „nativi digital”, se nasc și cresc înconjurați de tehnologie. Este necesar să îi învățăm cum să utilizeze aceste resurse noi pentru a învăța, de exemplu, cum să utilizeze un calculator în munca lor de zi cu zi, cum să lucreze cu fișiere și foldere, cum să utilizeze Internetul, cum să lucreze cu documente sau tabele, etc.

Atelierele conținute de acest curs sunt pregătite pentru a fi în acord cu nivelul de vârstă al elevilor participanți: 15-17 ani.

Modul 1:  ABC-ul Windows-ului și al programelor de bază (Aplicații de calcul tabelar; Utilizare MS Excel; Lucrul colaborativ).

Modul 2:  Prietenul meu, calculatorul (Cum sa ne facem rapid si simplu propriul site web; Procesare audio; Programe dedicate; Cum prelucrăm și mixăm un fișier de sunet).

Modul 3:  Calculatorul - instrument de lucru și producție multimedia (Procesare video; Programe dedicate; Cum cum realizăm montajul pentru un scurt film pentru Internet).

 

Cursurile online se desfășoară prin intermediul platformelor Zoom și  Express Publishing DigiBooks.

 

Un modul conține:

- 10 ședințe Limba Engleză

- 5 ședințe Dezvoltare Personală

- 5 ședințe Utilizarea Calculatorului

 

Durata: Un modul se desfășoară pe parcursul a 2 săptămâni și oferă 30 ore de studiu (3 ore/zi).

Intervale disponibile:

20-31 Iulie    3-14 August    17-23 August

Grupă: 10-12 copii

Pret/modul: 1000 lei 900 lei. Abonează-te la newsletter și folosește cuponul de reducere de 10% pe care îl primești pe mail.   

Suportul pentru cursul de limba engleză nu este inclus in preț (variază intre 34 și 40 lei in functie de titlu).

Contactați-ne pentru a obține o ofertă în cazul parcurgerii mai multor module. 


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll <