I Qualify -  Limba engleză pentru certificari internationale YLE/KET/PET/FCE/CAE/CPE

I Qualify - Limba engleză pentru certificari internationale YLE/KET/PET/FCE/CAE/CPE

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

I Qualify este un curs practic ce oferă pregătire celor care vor să obțină certificări internaţionale, de tipul Cambridge - YLE (Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers), KET/PET (A2 Key for Schools, A2 Key, B1 Preliminary, B1 Preliminary for Schools) FCE (B2 First, B2 First for Schools), CAE (C1 Advanced) sau CPE (C2 Proficiency)

Cursul practic se parcurge ca modul separat pe lângă un curs general de învățare a limbii engleze în semestrul al doilea și constă în rezolvarea unor modele de teste asemănătoare celor din timpul examinării (Reading, Use of English, Speaking, Listening, Writing) astfel încât candidații să fie familiarizați cu cerințele și exigențele examinării, să-și crească încrederea în ei și șansele de reușită.

I Qualify se desfășoară pe grupe create în funcție de tipul de examinare ales ce corespunde unor anumite intervale de vâstă și niveluri de studiu:

YLE - 7-12 ani, Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers

KET (A2 Key for Schools) – 13-17 ani

PET (B1 Preliminary for Schools) - 13-17 ani

FCE (for Schools) – 13-17 ani

KET/PET/FCE/CAE/CPE –18+ ani

Metodele folosite apelează tehnologia modernă, varianta tipărită a cursului fiind însoțită de o versiune digitală interactivă accesată pe platforma Express Publishing DigiBooks.

Suportul de curs nu este inclus în preț.


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <