My English A to Z - Adults A1/B1/B2

My English A to Z - Adults A1/B1/B2

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

My English este un curs care se adresează tinerilor și adulților care doresc să-şi îmbunătățească capacitatea de folosire a limbii engleze. Cursurile se organizează pe trei niveluri de studiu: A1 (nivel începător), B1 (nivel mediu), B2 (nivel avansat).

Cursul abordează o varietate de teme din sfera de interes a tinerilor și adulților, oferind lecturi însoțite de mini-documentare, o prezentare sistematică a vocabularului, structuri de gramatică prezentate în context pentru o mai bună înțelegere, fixare și consolidare a acestora, dialoguri uzuale ce le oferă modele de conversație în viața de zi cu zi, modele de tipuri de texte scrise și explicații pas cu pas pentru redactarea lor. Se dezvoltă astfel abilitățile de scriere, vorbire, citire și înțelegere în limba engleză, se achiziționează structuri gramaticale și se îmbogățește vocabularul activ, cursul contribuind la pregătirea pentru examenele Cambridge (CAE).

Metodele folosite apelează tehnologia modernă, varianta tipărită a cursului fiind însoțită de o versiune digitală interactivă accesată pe platforma Express Publishing DigiBooks.

Suportul de curs nu este inclus în preț.


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <