Provocări în sala de curs. Emoțiile mele.

Provocări în sala de curs. Emoțiile mele.

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie Online

Provocări în sala de curs. Perspective noi asupra învățării.

Lucrul cu copiii este o provocare continuă: în sala de clasă fiecare elev se aduce pe sine și experiențele personale – temperamentul, personalitatea în curs de dezvoltare, abilitățile pe care le-a consolidat, propriul mod de gestionare al stărilor interioare. În egală măsură, elevii aduc cu ei și dimensiunile asupra cărora mai au nevoie de sprijin și însoțire. Ei sunt la școală pentru conținuturi academice, însă au la dispoziție și un spațiu și un context în care își exersează abilitățile relaționale, se cunosc mai bine pe ei înșiși și pe ceilalți, învață cum să facă parte dintr-o echipă, să se auto-regleze accesând modele diferite de cele parentale.

Această prezență din partea elevilor implică un răspuns pe măsură din partea profesorilor. Când crează relații, atât cu fiecare elev în parte cât și cu clasa – la nivel de grup - profesorii devin figuri de autoritate și modele pentru cei mici.

Vă invităm să discutăm împreună despre modul de abordare al dimensiunii socio-emoționale a învățării. Ne vom concentra asupra:

  • importanței modelelor în educație
  • felul în care putem să-i sprijinim pe elevii cu care lucrăm în propriile procese de explorare, autocunoaștere, auto-reglaj și gestionare a emoțiilor
  • strategiilor și instrumentelor pe care le putem folosi în sala de clasă, în orele de Consiliere și Dezvoltare Personală

Pornind de la experiența reală de lucru cu elevii, vom încerca să creionăm împreună un model de bune practici care să vă susțină în efortul de a fi alături de învățăceii dumneavoastră.

Seminarul combină dimensiunea teoretică cu activități practice, de lucru în grup, și include o secțiune de prezentare a unor activități care pot fi folosite cu succes în procesul didactic. Timp de 90 de minute vom împărtăși aspecte din practica noastră, vom răspunde întrebărilor și provocărilor dvs, vă vom oferi suport în folosirea materialelor recomandate.

Seminarul se va desfășura prin intermediul platformei zoom. Pentru o mai bună experiență de lucru în grup, numărul participanților va fi limitat la 30 de persoane/sesiune.  Participarea la seminar va fi recunoscută prin acordarea unei diplome de participare.


Corina Tudose
Corina Tudose

Formator. Consilier. Psiholog
Coautor manual de Dezvoltare personală pentru clasa a II-a
Traducător cărți psihologie

12/05/2022

Interesant
IUNNIANA Garoafa

12/05/2022

Este utilă pentru aplicarea la clasă.
Magdalena Catana

30/04/2022

Abia aștept să particip la acest seminar!
Stoican Camelia

30/04/2022

Interesant

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <