The Curious Flibets – Pre-Juniors  Pre-A1 (3-6 ani)

The Curious Flibets – Pre-Juniors Pre-A1 (3-6 ani)

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

The Curious Flibets este un curs de învățare a limbii engleze destinat copiilor de grădiniță ce le dezvolta abilitățile de a vorbi și înțelege limba străină prin joc, artă, muzică și mișcare.

Cei mici pornesc într-o aventură captivantă ce le poartă pașii în lumea fantastică a Flibets-ilor dornici de prieteni noi pe care să-i învețe să vorbească limba lor și cu care să facă multe activități interactive. Împreună cu Ani, Ina, Kit, Plok, Grok, Dan și Zac, supravegheați de Miss Klop, copiii vor cânta, se vor juca, vor picta și desena dezvoltând abilități de comunicare și relaționare, descoperind valori morale de prietenie, cooperare și într-ajutorare.

Zac, care este inima Flibets-ilor, îi întâmpină pe copii ca păpușă de mână, de pluș și-i ajută să fie expresivi, să iasă din timiditate și să se avânte cu entuziasm în discuții.

Love Learning Academy creează un mediu conținător și susținător care stimulează procesul de creștere a copiilor, oferindu-le siguranță și încredere. Punem accent pe dezvoltarea holistică a copilului, activitățile propuse urmărind creșterea copiilor, o creștere atât la nivel fizic, dar și mental, emoțional și social. Se folosesc metode active și dinamice ce stimulează spontaneitatea și creativitatea, copiii sunt încurajați și apreciați astfel încât să dezvolte respect față de ei înșiși și față de ceilalți, să se valorizeze și să aibă încredere în ei și în mediul înconjurător.

Suportul de curs nu este inclus în preț. Pachetul elevului conține manualul elevului cu abțibilduri, caietul elevului și Big Story Book.


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <