Atelier - Parents How

Atelier - Parents How

200 Lei
 
Locatie

Locatie Centrul de Psihoterapie Didier Anzieu (DA), Strada Adrian 22-24, sector 5, București

PARENTS HOW -  este un atelier de explorare a legăturilor dintre părinți și copii, precum și dintre frați și surori și a tiparelor relaționale ce se stabilesc între ei. Împreună ne aplecăm asupra dificultăților relaționale și înțelegem modul de funcționare al legăturilor de familie, resorturile comportamentale sau sensul simptomelor atitudinale. Invităm cuplurile parentale la o explorare interactivă a cauzelor dizarmoniei ce se instalează uneori prea des în familie cât și a suferinței din interiorul fiecărui membru al grupului familial. O invitație la rețeserea propriilor legături în cadrul unui grup ce se va deveni suport și susținere în demersul de dezvoltare relațională!

 

Numărul de locuri este limitat la maxim 30 de mămici și tătici preocupați de know how-ul vieții de familie. Grupul se întâlnește din 14 octombrie la Centrul DA/Active Learning din București, o seara de sâmbătă pe lună până la vacanța de vară!

 

Durata atelierului: două ore și jumătate pe lună

 

10 întâlniri, câte o sâmbătă pe lună, din octombrie 2023 până în iunie 2024, astfel: 14 octombrie, 11 noiembrie, 9 decembrie, 20 ianuarie, 17 februarie, 23 martie, 20 aprilie, 18 mai, 15 iunie.

 

Program:

 

17:00- 19:30

 

Start: Sâmbătă 14 octombrie 2023

 

Frecvența: o dată pe lună, sâmbăta în intervalul orar 17:00-19:30, grupul solicită continuitate

 

Cost: 200 lei/întâlnire (lunar) cu reducere de 50% pentru al doilea membru al cuplului parental

Număr participanți: minim 12, maxim 24

Locație: Centrul de Psihoterapie Didier Anzieu (DA), Strada Adrian 22-24, sector 5, București

Facilitator: Simona Popa, psiholog, profesor limba engleză

Înscrieri: pe site sau la telefon 0723.389.188

 

 

Simona Popa – Psiholog educațional, psihoterapeut psihanalitic de cuplu și familie, psihodramatist, proefesor limba engleză, autor manuale de dezvoltare personală pentru copii și preadolescenți.

 

Acest atelier face parte din programul educațional desfășurat de ACTIVE LEARNING TRAINING CENTER (ALTC) și Centrul Didier Anzieu (DA), LIFE Q Learning - Profesori, Părinți și Profesioniști - Parteneri pentru o viață de calitate!

 

 


Simona Popa
Simona Popa

Simona Popa este profesor de limba engleză, formator, psiholog și psihoterapeut de orientare psihanalitică și autor de manuale de dezvoltare personală pentru copii.

Simona consideră că rolul părinților și al profesorilor este unul primordial în modelarea personalității copiilor și că, pentru exercitarea acestor roluri cu succes, este necesar un proces de (auto)cunoaștere și învățare continuă printr-un demers în care pedagogia se articulează cu psihologia, oferind acces la substraturile profunde și complexe ale psihicului uman.

Simona ține workshop-uri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, lucrează psihoterapeutic cu familii, cupluri, copii și adolescenți, și formativ cu grupuri de părinți și profesori. 

Este fondator al Centrului de dezvoltare personală și psihoterapie Didier Anzieu (Centrul DA) și Active Learning Training Center, înființate sub egida Uniscan Grup Educațional.

Este psiholog educațional și psihoterapeut cu drept de liberă practică avizat de Colegiul Psihologilor din România. 
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <