Atelier de dezvoltare personala

Atelier de dezvoltare personala

Formular cere pret - Atelier de dezvoltare personala

*Campurile trebuie completate obligatoriu
 


Locatie

Locatie Centrul DA, Str. Adrian 22-24, sector 5, Bucuresti

Viața noastră pendulează între relația cu sine și relația cu ceilalți. Psihodrama îți propune o întâlnire cu tine și cu ceilalți semnificativi din lumea ta internă,  pe scena unui studio de psihodramă în mijlocul unui grup ai căror membri devin pe rând actori ce interpretează roluri din propriile experiențe de viață. Ești protagonist sau spectator – activând eul actor și observator, devii alter ego sau eu auxiliar - intrând în pielea unor personaje din istoria de viață a membrilor grupului venind în contact cu propriile emoții și cu emoțiile celorlalți. În grup gândurile fiecăruia se întâlnesc cu gândurile celorlalți și în această întâlnire cu celălalt, într-un împreună, găsim capacitatea de elaborare a unor situații cu potențial traumatic, găsim înțelesuri noi, soluții noi. Trecutul nu poate fi schimbat, dar poate fi resemnificat pentru a păși în viitor cu sensuri și aspirații noi de viață.

Program:

10:00 – 12:00 Sesiunea I

12:00 – 12:30 Pauză

12:30 – 14:30 Sesiunea II

14:30 – 15:30 Pauză

15:30 – 17:30 Sesiunea III

Start: sâmbătă 12 noiembrie 2022

Frecvență: o întâlnire pe luna, în fiecare a doua sâmbătă din lună - 12 noiembrie 2022, 10 decembrie 2022, 14 ianuarie 2023, 11 februarie 2023, 11 martie 2023, 8 aprilie 2023, 13 mai 2023, 10 iunie 2023, 15 iulie 2023

Cost: 250 lei/zi (trei sesiuni a câte două ore)

Număr participanți: minim 6, maxim10

Înscrierile se pot face și pe email la adresa
catalinahetel@yahoo.com sau la telefon 0766.423.297


Catalina Hetel
Catalina Hetel

Psihoterapeut, psihodramatist, terapeut de familie

Licentiata in arta actorului, psihosociologie si asistenta sociala

Formare in psihodrama, psihoterapeut psihodramatist, director de psihodrama

Formare in psihanaliza legaturilor de cuplu si familie si fotolimbaj

Terapeut individual, de cuplu si coordinator de grupuri de terapie prin psihodrama 

Autor de articole

Blog personal www.catalinahetel.eu

Simona Popa
Simona Popa

Psihoterapeut. Psiholog educațional

Psihoterapeut – psihodramă clasică, psihoterapeut psihanalitic sub supervizare, psihanaliza legăturii de grup și familie, psihanaliză relațională (în formare), desen oniric. Terapie individuală, terapie de cuplu și familie, grup, copii, adolescenți și adulți.

Psiholog educațional - consiliere școlară și vocațională, dezvoltare personală, consiliere și mediere conflicte instituții educaționale. Programe educaționale de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, ateliere de sensibilizare a părinților în ascultarea și înțelegerea copiilor, ateliere de formare continuă pentru cadrele didactice.

Autor de manuale de consiliere și dezvoltare personală: Manual de Consiliere si dezvoltare personala pentru clasele a II-a, V-VIII, Caiet de activități de dezvoltare personală pentru gimnaziu.

 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <