Ora mea de Consiliere și dezvoltare personală

Ora mea de Consiliere și dezvoltare personală

Gratuit
 
Locatie

Locatie ONLINE

Așa cum spunea Marcel Proust, „adevărata călătorie a descoperirii nu înseamnă a vedea țărmuri noi, ci a privi cu alți ochi.” Vă invităm în cadrul acestui atelier de lucru într-o scurtă incursiune în labirintul minții și inimii pentru a privi cu alți ochi la obstacolele ivite în calea devenirii umane și a atingerii unei stări de bine în viață.

 

Ce provocări aduce ora de dirigenție?

 

Cum sunt eu ca diriginte? Cum este clasa mea? 
Ce simt pentru clasa mea? Ce simt ei pentru mine? 
Cum este văzută clasa mea în școală? Cum sunt eu văzut(ă) în școală? 
Care sunt dificultățile cu care se confruntă elevii mei?

  • Stimă de sine scăzută?
  • Lipsă de motivație?
  • Vâltoare emoțională?
  • Probleme de relaționare? 


Ce pot face eu diferit? 


Vă așteptăm la atelierul nostru pentru a găsi împreună răspunsuri care să facă diferența! 

Atelierul se adresează în special profesorilor diriginți care lucrează cu clasele cu predare în limba maghiară. Se acordă certificat de participare.



Corina Tudose
Corina Tudose

Formator. Consilier. Psiholog
Coautor manual de Dezvoltare personală pentru clasa a II-a
Traducător cărți psihologie

Simona Popa
Simona Popa

Simona Popa este profesor de limba engleză, psiholog, autor de manuale de dezvoltare personală pentru ciclul primar și gimnazial. Este preocupată de dezvoltarea personală ca instrument de autocunoaștere, învățare și reparație interioară și crede cu tărie că orice ființă umană are nevoie de a parcurge un demers de dezvoltare personală care-i să-i permită un contact autentic cu sine însuși și o relaționare autentică cu ceilalți semnificativi. Comportamentele sunt în strânsă relație cu procesele de gândire și cele afective și este necesară o recunoaștere și o înțelegere a nevoilor și valorilor noastre, a emoțiilor ce apar prin satisfacerea sau nesatisfacerea lor, o dezvoltare a capacității de analiză și reflecție de utile în procesul decizional.

 

Organizează ateliere de dezvoltare personală în cadrul Centrului de psihoterapie și dezvoltare personală Didier Anzieu, București și ateliere de formare continuă pentru profesori în cadrul Active Learning Training Center, ambele sub umbrela Uniscan Grup Educațional, societate fondată în 1998 pe care o conduce de atunci. Simona Popa este psihoterapeut cu drept de liberă practică avizat de Colegiul psihologilor din România. 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <